onsdag 8 juli 2009

Sommar regn...

Ett litet livs tecken, här händer inte mycket på bloggen för tillfället. Tappade lusten med allt när datorn gick sönder, det blev så krångligt att låna dator för att ladda in bilder & besöka er alla underbara... Men hoppas att jag får min dator denna vecka.

Det som hänt här hemma är att vi varit på semester till varmare bredgrader vilket har varit helt underbart. Slippa laga mat bädda sängar dammsuga m,m... Så nu är batterierna laddade på nytt.Vilket är tur då jag har en del projekt att ta tag i... Har hittat ett överskåp som jag ska måla för att sätta upp på väggen utan underdel eller så ska jag ställa det uppe på en byrå eller en skänk jag har. Kan inte riktigt bestämma mig. Sen ska jag måla en ny säng åt Lilleman & en massa annat. Kommer ni i håg projektet jag höll på med tidigare i köket, det är en kökssoffa att lata sig på. Kom på att jag aldrig visade den.

.
Tackar från hela mitt hjärta för de kommentarer jag fått & hoppas ni har överseende med att jag inte besökt eller svarat er, det beror förstås på att jag inte har någon dator men lovar att att svara & besöka er så fort min dator är tillbaka saknar er så...

Y KRaMaR FRåN MiG Y

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hej kära granne.
Hoppas det fixar sig med din dator snart,håller tummarna..
Spännande att få se hur du gör med skåpet.. Ha det gott så länge..
Kram kram/ Sofie

Tess på Tilda och Mamma sa...

Hej Vännen så underbar soffan blev. Låter underbart att ha fulladdade batterier och lite värme på kroppen. Här på höga kusten i stugan är det storm i dag 15 sekundmeter blåser det så det är bara att hålla i sig. Har saknat dig när det är stilla på bloggen du ger mig så mycket inspiration. Ha en fortsatt mysig sommar.
Kram Tess

Det vita dårhuset sa...

Som vanligt så bara njuuuter man av dina bilder!!!!!

Kul att ha dig tillbaka =O)
Pöss

Ullis/Leva på landet sa...

Så fin soffan blev. Otur du har som inte fått tillbaka datorn än. Låter ju härligt med en sådan semester.

Kram Ullis

Sanna sa...

Vilka ljuvliga bilder!Vilken fin träsoffa!Så snyggt med svart-vitt!
Jag tycker inte att man ska känna måsten att "svara" alla som kommenterat i ens blogg. Vad härligt med resa.
Ha en bra dag!
kram Sanna

Bralliz sa...

HEj! Åå, vad fint du har... Super snyggt med svart och vitt :)
Kraam Alice

Vanilla sa...

Hej! Vad roligt med en ny dator! Jag har också fått en ny dator precis, kolla in vilken i min blogg.

Skönt med semester! Det behövs verkligen! Hoppas vi får lite finare väder här hemma snart! Kram

♥ A Cup Of Emilia ♥ sa...

Vilka underbara bilder. Vad duktig du är :)

Malmkakan sa...

Vad skönt med solsemester på varmare breddgrader. Det kan inte ha varit fel denna lynniga sommar med strålande sol ena dagen och spöregn andra.

Vackra bilder du visar. Älskar svart som accentfärg...

Kram, Cecilia

disa sa...

85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室