onsdag 3 mars 2010

Om & om igen...

Vååååår..........
I måndags var J i väg med lilleman till doktorn & det visade sig att han åkt på öroninflammation igen & ny penicilin kur. Stackars, stackars älsklingen. Men där slutade inte måndagen för på natten fick han magsjuka & sen var det dags för resten av familjen.
Tänker inte säga nått mer om det, fast gårdagen var nog en av de längsta dagar på länge... Men i dag mår jag & resten av min familj betydligt bättre. Stackars Hanna har inte haft så roligt eftersom hon är frisk & längtar efter att få gå ut & leka i snön.
Nått som kan få en på bättre humör är i allafall vackra tulpaner odlade lokalt här hos trädgårdshandel i byn. Hann med att handla hem dem i måndags efter jobbet.
Njuter först nu & längtar så efter mera sol, takdropp & tunnare kläder...


Y KRaMaR FRåN MiG Y

9 kommentarer:

Weronicha sa...

men de e ju bara så sjukt jävla vackert hemma hos er!!! *smått avundsjuk* lider me er mitt i sjukperioden, vi har redan haft vårt (två ggr om tillome :S) o hoppas ni blir friska. vill oxå tala om att de va tack vare dig ja börja blogga :D du o faster attas bloggar va ja inne på tre-fyra ggr i veckan så kom ja på att ja kanske oxå kan :) o de kunde jag tack än en gång för inspiration o underbara bilder. <3

Weronicha sa...

oh, hallå igen, jag ville bara fråga om jag får låna två bilder av dig. jag länkar självklart till din blogg o talar om att dom är dina... lr, saken e den *skäms* att ja redan HAR lånat dom. det är på den söta spisen du gjort te hannas rum (gammalt inlägg) o fikabordet i hennes rum. Vill du inte de, så tar jag genast bort dem o ändrar inlägget, men jag vart så ivrig o visa. förlåt, o de kommer inte hända igen men jag ville visa hur fint de va, o att jag ska försöka mig på ett liknande projekt. hoppas det är okej :) kram

Bygatan sa...

Men vilken otur ni har med sjukdom! Men nu får vi hoppas att det värsta är över, även den långa vintern.

Otroligt fina bilder på ert vackra hem!

Sköt om er! Kram Lena

A home far away sa...

Kikar in och önskar trevlig helg!

Kram Gunilla i Singapore

Olivia sa...

Vilken otur ni har när det gäller sjuka barn... hoppas att det bara är vintern som fört med sig all skit ;)

Jättefint hem ni har, skulle mer än mycket gärna vilja bo i ett sådant hus.

KRAMISKRAMAR lilla O ♥

Hem och Lycka sa...

Stackars liten.. Hoppas han snart blir bättre. Ljuvliga bilder!

kram Mia

Tess på Tilda och Mamma sa...

Hoppas ni har kryat på er, här snurrar det också olika förkylningar och allt som hör det till. Nu vill jag har vår så orken kommer tillbaka. Ha en underbar helg.
Kram Theres

The House sa...

Vilket vackert hem ni har!!
Trevlig helg //Frida

Home No.1 sa...

hej! Tänk vad roligt det är i blogglandia i alla fall...hittade hit...så fint! Kram Annica.