måndag 30 augusti 2010

Hej...Allt som oftast undrar man vart tiden tar vägen. Efter att lämnat ett år bakom mig där det kändes som jag inte ens hade tid att andas, har det nu äntligen vänt...
Jobbar nu mindre & jag får äntligen mer tid tillsammans med mina små älsklingar...
Kanske får jag även inspirationen tillbaka...
I vår hall har jag tapetserat om för vi har lagt in nytt golv. Så skönt & varmt åt fötterna nu när hösten verkar vara på väg. Jag plockade fram mina älskade UGGs i morse för det var så kallt. Blev hämtad kl 04.45 för att åka till en annan butik för inventering. Nu är jag så trött & fattar inte hur jag ska orka upp i morgon när det bär iväg till nästa...
Så till er som fortfarande besöker mig trots detta uppehåll vill jag att ni ska veta att jag blir så himla glad... Så tills vi ses igen.
MåNGa KRaMaR FRåN MiG

5 kommentarer:

Marits vita skrin sa...

Nej nu jäklar är inspirationen tillbaka vännen. Det känner jag;)

Många kramar

Marit

Lisa med hem sa...

Åh, vad fina bilder du tagit :)) Ta med dina svarta vänner till jobbet nån dag så jag fåt testa. Är lite sugen på ett par sådana nämligen ... ;)

Jes/Vita villa vila sa...

Många kramar till DIG vännen ♥

Jes

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh så roligt att du äntligen är tillbaka har saknat dig men kikat in många gånger. Här uppe i norr skulle det sitta fint med ett par ugg.Hade ett par men blev tyvärr av med dom så hoppas jag är snäll så tomten kommer med ett par nya.
Kram Theres

Anonym sa...

Åh va roligt att du är tillbaka bruden. Kramar från Carro R