onsdag 10 november 2010

18 dagar...Är det kvar till 1:advent. Längtar så efter att få pynta lite här hemma. I dag när vi vaknade så var vår lilla värld vit målad av underbar snö... Så himla vackert, hoppas att vi får behålla det nu.
Eftersom vårt sovrum är det mörkaste rummet i huset, pga inglasad veranda utanför så är det näst intill omöjligt att ta bilder där ifrån, men med hjälp av ljuset från snön så visar jag bilder från det idag... Sängen är en med tre madrasser plus att jag har satt på högre ben så en pall är nödvändig för vår lilleman som kommer över titt som tätt... Han är så himla söt när han kravlar sig upp. Både lamporna och nattduksborden är lite över dimensionerade, men man ser kanske inte det på bilderna och än mindre eftersom sängen är så hög... Nej nu ska jag se klart mitt älsklings program... Grey´s A... Tills vi ses igen.


KRaMaR FRåN MiG

9 kommentarer:

Marits vita skrin sa...

Så himla fint vännen, det vita golvet och den gråa väggen is to die for....

Synd att de inte finns nån färg kod på den gråa, hihi. Självblandad av Maria;)

Kramis
Marit

Linda sa...

Hej Maria! måste ju säga att ert sovrum är/blev så himla fint och mysigt!! det blev ju ursnyggt med det vita golvet och den gråa väggen! Tur man har ett proffs i "släkten" så man kan fråga om råd ibland :) Kram // Linda

Anonym sa...

Min jisses människa vad fint det blev. Åh, den som ändå fick ett vitt golv!! Min hyresvärd skulle nog dö om jag föreslog det haha. Det blev verkligen snyggt och du kan du som bara du kan :))

Kram Lisa

Helena sa...

Snyggt bruden! ;-)

Hem och Lycka sa...

Såå snyggt!

kram

BLONDETTY sa...

Så underbart FINT!
Härliga dova färger som ger lugn!

Ha en bra dag!

Kram
BLONDETTY

Anonym sa...

Vart hittar du en sängkappa som passar så höga sängar? Hittar ingenstans..

soisses sa...

hi there,

i love that letter on the wall. i cannot get enough from letters. i have a lot by myself ;-)

like your white & warm home!

yours dani - i saw you on a blogroll...

Sussi sa...

Super fint överallt. Kram Sussi.