onsdag 8 oktober 2008

Hugo´s rum del II


Välkomna in till Hugo igen.
Nu börjar det ta sig i Lillemans rum. Skåpet har målats klart & kommit på plats. Nu är det mest lite små piffing som saknas. Det är ju det som är roligast. Tänkte ni skulle få en liten glimt av det som hänt. Måste säga att det känns riktigt lyxigt att sitta vid datorn. De senaste kvällarna har Hugo varit med till sent på kvällen å då blir det inte många knop. Men det har faktiskt varit mysigt att bara sitta med honom i soffan å kramas. Dock har vi inte haft det så kul på natten då han vaknat å vaknat. Stackars liten. Men i kväll sover han... iallafall än så länge.
När brevbäraren kommer så finns det så klart en egen låda på staketet så att inget kommer fel & till syster istället. Jag tycker det är så gulligt med Brukas lådor i barnrum.

Kommer ni ihåg sängen jag berättade om från Mora nu är den klar & vitmålad. Undrar om man skulle ha skrivit något på den. Hm,hm...

Den lilla vita stolen och den gamla hästen på hjul är ett par favoriter som även storasyster älskar. Förvaring är alltid en brist vara i barnrum så lite kistor av olika slag är aldrig fel.

Nej nu ska jag krypa upp i soffan med Hugo igen för han har vaknat & vill inte sova mer. Avslutar med en bild på Hugo´s egna Converse skor. Jag tycker de är så tuffa.
YKRaMY

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket otroligt fint barnrum du ordnat till Hugo helt i klass med Hannas.

In my house sa...

Nämen oj vad Hugo kan vara glad, att han har en sån piffig mamma... Rummet är ju superfint med härliga små detaljer.... =)

Kram josse

me and alice sa...

Åh vilket underbart rum han har fått!!!! Så mycket fina möbler! Tror att det blir jättefint med något skrivet på sängen...
kram Susanne
ps. Jag o Hugo har samma skosmak...*fniss*

Marit`s vita skrin sa...

Det blev verkligen jätte fint i Hugos rum. Helt i min smak vet du.
Kram kram

Anonym sa...

Hej super syrran!Jag förstår inte hur du hinner med du är min idol men det vet du redan. Rummet är superfint när gjorde du allt detta jag var ju nyss hos er ;-)
kram kram

Sofie sa...

Hej, vilka söta skor.
Jag är helt galen i barnskor. Min dotter fick ett par Nike shocs av tomten.
Ska lägga ut en bild oxå!
Kram Sofie