lördag 14 mars 2009

Hos min Hugo...Tanken var att ni skulle hjälpa mig & tycka till om möbleringen i Hugos rum, men det blev så mörka bilder på skolbänken som nu står framför fönstret. Så det får bli lite detalj bilder på de små saker som flyttats om. Hugos fina skrin som beställts från Marit.
Julpyntet från Maileg får hänga framme på vägen tillsammans med en stjärna jag köpt hos Gruvgatan 13 för flera år sen till jul tror jag det va.


I tallrikshyllan från Nordal sitter Oskar & Oskar, Hugo kunde fått heta Oskar, men han var en Hugo när han kom. Efter J´s gammel farfar.
Innan Hanna kom hade vi Ida & Hanna som flicknamn & Oskar, Hugo & Linus som pojknamn... Men när Hanna titta ut var hon en Hanna & Hugo en Hugo helt enkelt. Undrar vad man skulle hitta på för namn om man fick fler barn... Känns som det inte behövs, vill gärna ha fler barn men inte vara gravid. Har haft ganska jobbiga graviditeter, så ekvationen går inte ihop. Sen har man en av varje nu, så man funderar inte på hur det skulle vara att ha det ena eller det andra.


I sängen sitter Kalle kanin & väntar på att Hugo ska börja sova med honom.

Nu ska jag göra ett ryck innan Hugo vaknar, för då vi ska gå ut för att grilla korv & hamburgare med våra grannar. Tyvärr är det ingen sol ute idag, riktigt mulet & tråkigt men det är som det är. I kväll blir det Melodifestivalen, undrar vem som vinner... Tycker nog att killarna ska vinna, men vad heter de EMD? Nej jag vet faktiskt inte vad de heter, men jag hoppas. Tror på dem när de ska möta Europa. Annars är Caroline af Ugglas min stora favorit men hon har nog ingen chans utanför Sverige. Ha det gott så länge.Y KRaMaR FRåN MiG Y

10 kommentarer:

Det vita dårhuset sa...

Hej hej!!
OM vi får en till pojke blir det River. Tjej Francis eller Cornelia. Men som du är jag inte redo att gå gravid igen så vette tusan om det blir en ökning. Framtiden får utvisa ;-)

Fint rum han har Hugo men hela huset ditt är ju bara såååå fiiiint!!
Kram Erika

jenny sa...

underbara bilder från killens rum!
tapeten är så fin, funderar på nåt liknande till min tös. har ett rätt likt rum, fast rött som jag har lagt till!
för min del får du lägga ut mängder med barnrumsbilder, är absolut roligaste som finns att titta på :)

hälsningar jenny

Ullis/Leva på landet sa...

Så fint du har gjort i Hugos rum. Det där med namn är ju rätt lustigt. Vår äldsta skulle absolut heta Carl, men han var ingen Carl utan det blev Philip i stället. Vi har ju ingen tjej då och det ända vi varit säkra på är just tjej namn. Nu blev det tre killar och när den yngsta föddes var den äldsta 4,5. Han tyckte inte alls att han skulle heta Gustaf utan Pluto. Det var väl tur att han inte fick sin vilja fram *s*.

Ha en skön helg!
Kram Ullis

Bralliz sa...

VAd gulligt du har gjort i hugos rum!
KRaaam Alice!!

Kristin sa...

Hej du vännen! SÅ FINT RUM!!! Lycklige Hugo! :-)

Har tyckt det där med namn är så svårt. När jag väntade Jonathan så bestämde vi oss för just det namnet väldigt tidigt om det blev en pojke, och det blev det. Hade det väldigt mycket på känn att det var en kille. Sedan kom mina 3 missfall och sedan graviditeten med M, och då vågade jag inte tänka på namn förrän jag var inne i andra trimestern. Men det var en livlig krabat därinne, så vi kallade bebisen på skämt för Vilda Matilda och Hilding Vilding. Det blev en tjej så Matilda var självskrivet... jag hade nog inte valt Hilding som namn om det bliviten pojke, då funderade vi nog mer på Wilhelm faktiskt.

Håller med dig om att jag inte längtar efter fler barn, jag har ju också en av varje nu. Och jag tycker jag har svårt att räcka till som mamma åt två, hur skulle det då gå med en till? Eftersom jag har haft så jobbigt med att inte få behålla alla graviditeterna orkar jag inte heller fundera på en till beroende på det. Man ska sluta när man är på topp eller hur säger idrottsstjärnorna... *ler*

Tillbaka till Hugos rum... jättefin utdragssäng... jag letar febrilt på blocket just nu efter en åt M... och så söt tallrikshylla. Jag har köpt två på loppis förra sommaren, men de är inte alls så stora eller fina. Men den där boken om kaninerna och hur mkt de tycker om varandra, den har jag med... söt!!!!

Vi grillade faktiskt korv ute idag, J hade 6 kompisar här som lekte i snöborgen. Ingen sol här heller men tö i alla fall. Det blir nog vår så småningom.

Kram kram från mig
(PS: Var i Dalarna bor du? Mina morföräldrar + den delen av släkten bor i Djurås nämligen...)

Emilie sa...

Vilket underbart rum eran Hugo har!
Ha en trevlig lördagskväll!
Kram Em

Jes/Vita villa vila sa...

Hej vännen,

ÅÅÅÅ säger jag bara! Vilka helt ljuvliga bilder från lillkillens rum - jättefint verkligen!

Håller med dig - min favorit var också Caroline Af Ugglas. Sagolik låt!!! Men jag trodde nog Alcazar skulle ta hem rubbet!

Önbskar dig & din familj en jättefin söndag i morrn!

Kikar snart in igen!
Kram/Jes

Johanna sa...

Jättefina saker han har Hugo!

Jag känner också att två barn är nog. Hade gärna velat ha tre men mina har varit/är ganska krävande som små. Jobbiga nätter osv.

Lantligt i stan sa...

Så fint du gjort! Vackra bilder!
Kram Anki

ansku sa...

Vad fint det blev !!! Ser att du har också Maileg som favvo ;)
Ååh den där lampan i form av ett stjärna skulle jag också vilja ha som sänglampa till lillkillens rum. Har letat runt säkert på 10 olika Hemtex, men den var slut överallt.. har du köpt Hugo´s från Hemtex ?
/kram Ansku