torsdag 30 april 2009

Värme...

Njuter av varje sekund... Tänk att nu har vi äntligen riktig vår & värme till alla frusna själar, efter en sååå lång vinter.
Tycker om vintern det har sin charm, men inget går upp mot att få flytta ut igen. Känner att det är mycket som jag funderar över för tillfället... Det har trillat ner en pollet att snart ska jag inte vara hemma med mina små längre. De ska ha långa dagar på dagis i stället. Visst vi har ett jätte bra & underbart dagis där vi bor men det känns så fel att få så lite tid med dem om dagarna...




Jag vet att det inte är förrän i september, men tiden går så fort. Lillstrumpa blir 3 år i helgen, kan inte riktigt förstå det, vår lilla skrutta har blivit så stor, så fort...





Hoppas ni haft en fin Valborg, det har vi haft & i helgen blir det 3 års kalas med vackert väder hoppas jag.
Vill säga till er som tittar in att jag blir så glad & tackar ödmjukast för alla snälla kommentarer jag fått, har dessvärre varit riktigt dålig på att kommentera tillbaka på sistone, det har varit så mycket, men hoppas att mer tid kommer för besök hos er alla underbara bloggare där ute...


Y KRaMaR FRåN MiG Y

18 kommentarer:

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Åh så härliga bilder! Tur man har helgerna att umgås med dom små iaf, så man får några långa dagar tillsammans! Är ju så mysigt att vara hemma men samtidigt tyckte jag det var lite skönt att få komma till arbetslivet och den "vuxna" världen igen!

Hoppas ni får ett mysigt kalas, jag har en son som blev tre i mars! Härlig men bestämd ålder ;)

Kram madde!

Anonym sa...

Hej Maria!

Jättefina bilder som vanligt och ett stort grattis till treåringen.

Kramar från Carro

P.s Tack för tipset om kjolen. Jag var in och kikade men dom fann inte rätt storlek. Gud så snygg den är. :-(

Sanna sa...

Jättefina bilder!Jag gick just med sonen i folkvimlet bland ballonger och serpentiner i solen och åt glass. Härligt!

Ha en bra 1maj!
kram, Sanna

Marie sa...

Härliga bilder! Visst är det underbart den här årstiden! Jag har heller inte varit så flitig att kommentera den sista tiden, har jobbat mycket och den lediga tiden har jag spenderat ute i det ljuvliga vädret.


Grattis till 3-åringen, hoppas hon får en fin födelsedag!

Ha en trevlig helg!
Kram Marie

HEMLÄNGTAN sa...

Fina sommarbilder! Förstår precis hur du känner med barnen och dagis. Jag är precis i samma sits. Min 3-åring går 15-timmars veckor på dagis nu och det känns perfekt. Då får han gå dit och leka några timmar och så får jag njuta av honom resten av tiden. I september börjar även min lilla tjej på dagis, känns konstigt...

Malin - I min trädgård sa...

Åh vilka härliga bilder! Känner precis som jag med värmen och solen. Hmmm... min lilla kille ska snart (i augusti) börja på dagis. Han har då varit hemma i 22 månader. Det känns tufft. Jag har visserligen fått en liten övergångsperiod då Plutten varit hemma med pappa sedan september, men det känns ändå väldigt stort, och lite jobbigt. Tur som sagt att man vet att det är bra dagis. Hur länge kommer dina barn att gå? Jag har lite ångest över det där med långa dagar nämligen. Fast det finns ju de som går ännu längre, förstås...

Ha en skön helg!

kRAM m

Bygatan sa...

Hej!

Så fina somriga bilder! Såg idag att allt verkligen exploderat i grönt.

Förstår att det känns ångestfyllt, men det kommer bli bra.

3 år är en härlig ålder med några envisa faser;-))

Ha en fortsatt trevlig helg och ett kul kalas!
Kram Lena

På min gatan i stan sa...

Ja, det är så underbart härligt nu! Varmt och gott! :)

Kram!!!

Stjärnor & Champagne sa...

Hallå...Vilken fin blogg du har. Så kul att hitta till nya. Hit kommer jag tillbaka.

Kram Anne

In my house sa...

Hej.... Visst är det skönt... solen som skiner och våra äppelträd är helt vita... Såååå fint!!! ha en bra söndag kram josse

Ullis/Leva på landet sa...

Så härliga våriga bilder. Brukar ju vara lite jobbigt när man precis ska börja jobba efter att ha varit hemma. Men när man väl är i gång så går det ju bra. Helst vill man ju vara hemma ännu längre och fortsätta att njuta.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

VITA NYANSER sa...

Vilka härliga bilder du visar! Det är en jobbig tid när man ska bryta med sina små. Från att ha varit med de jämt och sen ska man lämna ifrån sig dem. Jag tycker fortfarande att det är jobbigt att lämna på dagis, fast vi har ett toppenbra dagis och Ebba trivs jättebra och hon är 5 år. Men det är lång tid som man inte ser dem. Det värker i hjärtat på en. Det är lite lättare med skolan, Wilma som är 7 år går i ettan och hon är större och förstår bättre att hon ska vara där, plus att hon älskar att vara med kompisar, så hon skuttar glatt till skolan.

Ha det bra!
Kram l-l

Hem och Lycka sa...

Åå vilken underbar blogg du har!

kram

Gnistrande snö sa...

Vilka ljuvliga bilder du visar, vilken härlig vårkänsla de ger mig.

Hoppas att ni haft en underbar helg och hunnit kalasa ordentligt i det härliga vårvädret!

Tack för din gulliga hälsning!

Kramar
Katarina

Dalafrun sa...

Hur får du dina kort så fina?? Har du gått nån kurs??
Hur mycke ja än försöker så blir de kattskit av allt,kanske bara är ja som inte kan hantera min kamera :-)

En liten fågel (Marit) viskade i mitt öra om en loppis :-)
Vet inte om de stämmer,men de hoppas ja verkligen, ni har ju så mycke fint i era hem. Ja kommer säkert att stå å knacka på dörren nån timma innan ni har börjat :-)
Håller tummarna.

Ha de så fint

Kramar

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh så underbara bilder, älskar prickigt och din vaxduk var ju underbar. Har den i rött och vitt men vill har en rosa var har du lyckats hitta den???
Kram Tess

Cilla sa...

Ååå så ljuvliga bilder...
Usch, den tanken du brottas med är tuff.. Har varit i samma situation,
men mina är nu äldre..Lider med dig, för visst är det så att våra små liv är det bästa som hänt oss och då skall dom ha det bäst med..
Men det ordnar sig nog till det bästa skall du se, om inte annat får du tänka på att ni har en underbar sommar som väntar.. ;0)
Ha det bäst..
Kram Cilla

Vårt lilla hem sa...

Såå härliga bilder!! Visst är det underbart ute nu! Vill inte göra annat än att pyssla och piffa och bara njuta!

Va mysigt med 3-årskalas! :)

Det gäller verkligen att ta vara på tiden och umgås och mysa så mycket man bara kan för tiden bara rusar iväg. Fast jag tror barnen har det himla roligt på dagis med alla andra barn, värsta känner ju föräldrarna, och som mamma när man varit hemma så länge. Njut av sommaren och er lediga tid framöver!

Ha en fin dag!

Kram, Jenny