fredag 7 november 2008

Fjäril Vinga...

Rosa, Rosa, & rosa... En fjäril skulle visa sig men är lite hängig & snorig så hon ville inte vara med... I dag när vi vaknade ville jag inte kliva upp, det var så kallt i huset, brrr. Bara till att tända en brasa & rusa tillbaka i sängen för lite värme. Ute är det tjock dimma & frost på träden. Tänk att snön ligger kvar än. Vi får bara se det från frönstren. Här är vi fortfarande sjuka, men jag tror vi är på bättringsväg. Hoppas verkligen det för isåfall ska vi till huvudstaden i morgon... I kväll blir det mys i soffan till IDOL, Alice, Anna & Lars är mina favoriter... Nu ska vi titta på Rasmus På Luffen, älskar Astrid Lindgren. Då fjärilen backa ur blir det lite bilder bara på vingarna istället i Hannas rum... Ha en fortsatt trevlig dag & kväll.


YKRaMY

4 kommentarer:

Mrs W sa...

Krya på er!! Grrr ja idag är det riktigt ruggit, blir inte varm hur mkt jag än eldar

Maria Margareta sa...

Hej!
Gud vilken söt luva! I förra inlägget.. Hoppas ni kryar på er, vi är friska iaf (peppar peppar ta i trä...)
Hur lägger man till den där räknaren som du har som visar hur många besökare det är? Finns den på gadgets? Jag hittar den inte..
Ni får krya på er som sagt, kram från oss!

Marit`s vita skrin sa...

Lill-strumpan, ville hon inte vara med idag.

Många kramar till er. Sitter med ett glas vin jag, mmmm gott.

Marit

Krukmakeri Krusidull sa...

Hej vad kul!! jag har butik/verkstad på Rommehedslägret i Romme. då mina öppet tider varierar så kan man rikta in sig på Lördagar mellan 10-14.
Jag har i regel öppet ca 3-5 dagar i veckan måndagar alltid stängt.
Söndagen den 1 advent har jag jul mys med glögg och pepparkakor och många nya fina saker i butiken, ta med ett gäng och kom!!!
Välkommen Daniel