söndag 9 november 2008

Stockholm maraton... i shopping.

Jag har varit till huvudstaden... Något jag verkligen behövde efter en lång vecka, med sjuka barn... Nej det är inte synd om mig, utan dem, men jag behövde komma ur huset. Så det var super kul med lite inspiration. Känner att jag vill dit snart igen. Det är så skönt, när jag pluggade i Stockholm längtade jag hem nästan jämt, men nu älskar jag Stockholm... Men det är väll för att jag är hemma igen, nära min familj & vänner, åter i Dalarna. I allafall så måste det bli en tur snart igen.
Vi hade tyvärr bara 3 timmar på oss. Så det blev bråttom, ett besök till Koffert & Hans Michael, Maraton genom Bruka, Laura Ashley, å en snabb fika på Kungsgatan. Sen hann vi in på Granit, behövde penna till griffeltavlorna, där hittade jag fina zinkburkar. De får ni se en annan gång. Vi avslutade med ett kort besök in på Årstiden. Sen ringde karlarna å det roliga var slut... De var klara, så då var det bara att säga tack & adjö. Åter till Dalarna.
Husen från Wahlter & Co var lite av det som fick följa med hem. Idag har vi firat fars dag, jag bakade en Pollykaka till fikat, den kan jag varmt rekommendera..
YKRAMY

7 kommentarer:

mig & alice sa...

Hej vännen.

Vad härligt att få komma iväg till storstan lite.

Ser att du fick tag i det du ville ;-).

Duuu, jag har hört en liten fågel som visakade att du kanske skulle ha en sykurs....då har jag bara två frågor...Finns det plats för mig? ...och i sånafall...finns det hopp för syanalfabeter som jag??

Kraaam
Melinda

hwita villan sa...

Åh de där ljushusen är helt underbara! Vad avis jag är ;).

Ja det är jobbigt när de små är sjuka. Min lilla plutt har percis varit magsjuk en vecka men är nu på bättringsvägen. Skönt!

Ha det bra!

Kram

Fru Bes Blogg sa...

Hej hopp!
Hur har ni det? vi är i usa nu, du hade rätt det var mycket billigt. men jag antar att det var billigare när ni var hit, då låg dollarn i 6kr va? Nu är den på 8 men de e helt ok ändå! Guu så mycke fint du har, brukar kika in då och då...

Kram
Fina

Marit`s vita skrin sa...

Jätte fina zinkhus bruden. Ser att det är en till som vill gå sykurs hos dig ;)

Kram kram vännen

Mrs W sa...

ja längtar faktiskt att få åka ner på lite shopping... dock i kanske lite lugnare tempo än det du fick :-)

Maria Margareta sa...

Snyggt zinkhus=) Ja M blev bra redan dagen efter.. mystiskt det där. Ska du ha sykurs? Va spännande=)
Är nog ingen idé jag anmäler mej, misstänker att ja är ett hopplöst fall;)

Fru Bes Blogg sa...

jo vi har de bra, tycker solen tar för dåligt bara!!!! men man lär väl börja tänka på rynkorna nu när man närmar sig 30 så de e väl tur att de tar lite...
Jag skulle kunna tänka mig flytta hit faktiskt, men tyvärr går ju inte de tack vare att mille har ju sin flickvän hemma i Gustafs!! men om 20år kanske

Ha de!Hälsa mannen....

/Fam B&B