tisdag 13 januari 2009

Födelsedagar...


Här har vi firat födelsedagar så dagarna sprungit i väg... I söndags var det jag & i dag fyllde min älskade mor... Så snart sprutar det tårta ur öronen. Men sååå himla gott...


Det stora M fick jag från barnen, det kommer från butiken Mig & Alice.


Zinkhjärte ljusstaken fick jag från min underbara goa granne, fick även supersnygga disk handskar. Rosa med prickar bara för att hon tycker så synd om mig för jag har sånna självsprickor i händerna. Tack snälla goa du.


Jag har även fått en award från min goa vän Marit, med bloggen Marits Vita Skrin
Tack så jätte mycket det värmer innerligt... Att skicka sånna vidare tycker jag nästan är ångest laddat för man vill ju ge den till alla, men känns för lätt för mig själv att inte välja ut några specifika så jag har valt dessa.


Jag vill skicka den vidare till dessa underbara bloggare.

12 kommentarer:

Malmkakan sa...

Hej och grattis på födelsedagen! Vilka fina presenter du fått. Måste dock säga att M:et är ju en favorit!

Du inspirerande bloggvän, du har något hos mig...

Kram, Cecilia

Anonym sa...

Hej hej! Har hittat en jätte fin kammarljusstake på nån nätbutik som är så himla fin.Ska nog beställa den ändå! Har oxå beställt ett vitt stort zinkhus.Vill nog ha i alla storlekar och former=).Något som jag bara älskar är de vackra fågelburarna,bockstäver i alla dess former och....ja, jag skulle kunna hålla på hela natten=)) Vill ha Vill ha!!!Men du snälla kan du inte ge mig en åsikt om vilken färg jag ska måla trägolvet i vardagsrummet??!!! Marcus vill ha en lite ljusare vit som träet syns igenom på så jag fundra på om vi ska ha den färgen i hall+kök(kan va svårt med helvitt i kök) osså köra helvitt i vardagsr. och datarummet. Va tror du?? Är det ok att dela av eller ska vi köra lika på hela undervåningen? HJÄLP!!
Stor kramen Erika

Ullis/Leva på landet sa...

Ett stort grattis i efterskott. Så underbara blombilder och vilka presenter. Grattis även till din award och tusen tack för att du skickar den vidare till mig.

Ha det bra!
Kram Ullis

Hanna & Hugo sa...

Till Erika =)
Oj vad ni är duktiga, ska bli så kul att se hur ni får det.
Ja visst finns det mycket man vill ha, önskar att det hängde tusenlappar på träden i trädgården.
Men det lä de väll aldrig göra ;)Eller vad tror du... hihi.
Å vad jag blir avundsjuk på ¨hur fina era golv kommer att bli, önskar mig oxå nya golv här är rena rama lapptäcket av olika.
Jag tycker i allafall att ni borde göra det som du skrev för visst det är suuuper fint med helvita golv men inte så praktiskt i köket & det är ju inget som säger att ni inte kan göra det helvitt om du ångrar dig... svårare med tvärtom;)
Kramar på dig från mig.

Anonym sa...

Duuuuuuundeeeer Tack!!! Och du har ju rätt! Man kan ju faktiskt måla vitt om man ångrar sig=)
Kramen (å idag får du faktiskt en liten pusssis på kinden oxå=))/Erika

Smultronstället sa...

ÅÅ gulle dej...Tack för utmärkelsen..jag blir så klart glad men känns som..vaddå..jag??öh..tycker mina bilder bara e nördiga,hihi.

STORT GRATTIS till DIG i efterskott :-D bilden på blommorna e ju helt underbar vilken färgklick! hur 17 får du så vita fina bilder??mina blir så mörka å trista..

Ha en fortsatt bra vecka :-)

Kramkram M

Julias vita drömmar sa...

Hipp hipp hurraaa!!

Så vackra bilder :)

Har du lite tålamod till februari med mjölkflaskan tror du? Jag är lite hemlig men det kommer att hända något spännande som involverar bla mjölkflaskan hoppas jag :)

Kram/Julia

Emmas idéer sa...

Hej.

jag har snott en idé av dig rakt av... litet staket med postlåda på i min sons rum... Jättefin idé & det blir himla fint på min Hugos rum...

Tack tack för idéerna du delar med dig av.

//Emma

Tin sa...

Otroligt fin blog du har och vilket vackert hem!!!!!
Tack för inspiratonen.

Dalafrun sa...

Jag får passa på att säga GRATTIS i efterskott.Jag kikar in här titt som tätt,jättemysig blogg.
Kram Sara

Anonym sa...

Hallå på dej!

Grattis i efterskott, fin present barnen hade varit å shoppat:) Ja de ska ju börjas i tid. Brås dom på mor sin kanske?;)

Sanna sa...

Det är första gången jag tittar in här. Du har så vackra bilder och en så mysig blog. kram